Over ons

Carlo Strijk

Founder Stichting MKMP

Strijk heeft sinds zestien jaar het training- en coaching bureau Strijk en Zet BV. Hier traint en coacht hij volwassenen en jongeren op het gebied van leiderschap, presentatie, communicatie en persoonlijke effectiviteit in combinatie met spiritualiteit. In totaal heeft Strijk ruim twintig jaar ervaring als trainer, coach en adviseur.
In 2018 richtte Strijk naar aanleiding van een reeks (opinie-)publicaties de Stichting Meer Kleur in de Media & Politiek op. Strijk was eerder actief in de media. Zo presenteerde hij op eigen wijze succesvolle humaninterestprogramma’s als Hartendieven, Wijsneuzen en Voor de Verandering voor RTL, TV10, TROS en Kindernet. Naast zijn presentatiewerk is hij altijd actief gebleven als trainer, consultant en coach bij onder andere John de Mol producties, ID-TV en Kindernet. Strijk was medeverantwoordelijk voor ‘Meer Kleur in De Media’, het breed gedragen wervingen selectieconvenant bij de omroepen. Tevens is Strijk bedenker van de Multiculturele Masterclasses, om gekleurd talent te stimuleren binnen de media.
Ook is Strijk is sinds zijn jeugd politiek actief. Hij richtte een afdeling op voor de jongerenafdeling van D66 (Jonge Democraten) en was aldaar voorzitter van afdeling ’t Gooi. Strijk zat in meerdere commissies voor o.a. onderwijs, zorg en integratie. Hij was uiteindelijk gekozen lid van het Landelijk Bestuur voor D66.

Mireille Bruin

Voorzitter en trainer Stichting MKMP

Mireille Bruin (1979) heeft een zeer veelzijdige loopbaan.Mireille is afgestudeerd voor Internationaal gecertificeerde NLP trainer & lifecoach en famillieopsteller, tevens heeft zij meerdere alternatieve trainingen gedaan, o.a. mindfulness en holistische bewustzijn trainingen. Mireille grootste kracht is in een redelijk tempo het onzichtbare zichtbaar maken. Mensen in beweging brengen en wakker schudden uit hun aangeleerde gedrag dat is haar grootste kracht. Daarom staat ze  bekend als de ‘wakkercoach’ en de doorbraak trainer Mireille leert mensen vrij en onbevangen te leven.

Petra Hoogerwerf

Petra Hoogerwerf is eigenaar van Veleda, ervaren adviseurs voor impact, werkzaam voor cultureel-maatschappelijke organisaties en sociale ondernemingen. In 2020 richtte ze Sparkle Auteurs op waar ze auteurs coacht en maatschappelijk relevante boeken uitgeeft. Ook is ze regelmatig dagvoorzitter en trainer. Zo was ze de eerste die in Nederland samen met de Vertrouwenslijn een training over Agressie tegen Politici ontwikkelde en verzorgde voor gemeenteraden. Eerder was ze werkzaam als manager bij de Algemene Bestuursdienst van Binnenlandse Zaken, als directeur van de economische faculteit van INHolland en lid Raad van Bestuur van Forum, instituut voor Integratievraagstukken.

Petra publiceerde vijf boeken en twee dichtbundels waaronder Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart en Échte winst waarbij ze bedrijven oproept de aandacht te richten op de impact van de organisatie. Dit boek kwam op de shortlist van Managementboek van het Jaar 2018 en werd uitgeroepen tot beste boek over Sociaal ondernemen.

Tot slot heeft Petra ruim 25 jaar ervaring als toezichthouder. Momenteel is ze voorzitter Raad van Toezicht van Stichting Meerkring met 22 scholen in Amersfoort. Ze was acht jaar politiek actief in de Gemeenteraad van Amsterdam en de Provinciale Staten Noord-Holland.